FAIEU AirsportsIAC

Sponzori  
_____________________

Adriatic Airways
_______________   

Montenegro Airlines
_______________   

Aerodromi Crne-Gore
_______________   

Panoramsko letjenje

Za sve vas koji želite osjetiti nešto novo, puno bolje od bilo kakve šetnje gradom, osjetiti adrenalin ili jednostavno uživati u prekrasnom pogledu sa visine, panoramski letovi su za vas prava stvar! Panoramski let može biti izvrstan rođendanski ili neki drugi prigodni poklon...

U organizaciji aerokluba "Krila Podgorice" možete letjeti u našim četverosjednim avionima svakog dana, tokom cijele godine, za grupe od minimalno dva putnika. Svi naši avioni su u odličnom stanju, redovno se servisiraju prema važećim zakonima i propisima. Takođe, letjet ćete sa našim ovlaštenim i vrlo iskusnim instruktorima letenja koji će vam sve detalje objasniti na zemlji i u letu.

Na letu iznad Podgorice imate priliku ljepotu toga grada vidjeti iz druge perspektive. Poslije polijetanja, let se odvija na oko 1500 stopa (300 m), kada sa nešto veće visine, možete vidjeti ulice, trgove i rijeke.

Poslije Podgorice, možete vidjeti kanjon rijeke Morače, jednog od najljepših prirodnih resursa Crne Gore. Možete se vratiti na Skadarsko jezero poslije 20 minuta ili (uz dodatnu cijenu) nastaviti let iznad Crnogorskog primorja.

Posebna ograničenja u principu ne postoje, međutim morate uzeti u obzir da mala djeca ne bi mogla ići na let bez roditeljske pratnje, takođe bi eventualnih problema u pogledu smještanja u kokpit aviona mogli imati izrazito visoki i/ili preteški ljudi.

Molimo sve koji žele letjeti sa nama da se blagovremeno najave kako bi se izbjegla eventualna gužva na aerodromu. Najbolje bi bilo javiti se sedam dana unaprijed na telefon ili putem e-maila.

Cijena je 100€ po osobi za kraću rutu od dvadesetak minuta i 300€ po osobi za dužu rutu od skoro dva sata .Organizujemo transfere iz hotela po jedinstvenoj cijeni od 20€ po osobi, u udobnim i kvalitetnim vozilima. Čekamo Vas svakog dana.

Letite zajedno s nama!!!

 

Motorno Letjenje Motorno letjenje

Motorno Letjenje Jedriličarstvo

Motorno Letjenje Padobranstvo

Motorno Letjenje Modelarstvo

Proizvođači  vazduholpova_____

piper PittsCessnaBellanca Diamond RobinsonCirrus